30
Mayıs
2024
Perşembe
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Yenişehir Pazaryeri inşaatı sürüyor

Konak Belediyesi tarafından projelendirilen ve temeli 31 Ekim 207 tarihinde atılan Yenişehir Pazaryeri inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. 

Çatısında kapatma işlemlerinin sürdürüldüğü pazaryerinde çalışmaları denetleyen Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ,”Türkiye'nin en modern pazaryerinin açılışı için geriye sayım başladı. Yenişehir Pazaryeri'ni eylül veya ekim ayında hizmete açmayı planlıyoruz.”dedi 

Yenişehir Pazaryeri'nin bölgenin kalkınması ve ilerlemesinde çok önemli bir etkisi olacağını belirten Başkan Tunçag, pazaryerinin tamamlanmasıyla birlikte bölgenin çehresinin değişeceğini ve yeni bir kimlik kazanacağını söyledi. Başkan Tunçağ, Türkiye'nin en modern pazaryerinde vatandaşların kaliteli alışveriş olanaklarından yararlanacağını ifade ederek, “Aliağa Menderes Raylı Sistem Projesi'nin devreye girmesi ve Kemer İstasyonu'nun çalışmasıyla birlikte bu bölgenin cazibe merkezi haline geleceğine inanıyorum” dedi. 

Tunçağ,Yenişehir semtine örnek bir yatırım gerçekleştirdiklerini hatırlatarak şöyle konuştu:"Belediye başkanı seçildiğimde bu projeyi önümüzde bulduk. Üzerinde tartıştıktan sonra görülen ihtiyaç üzerine 100 araçlık otoparkı da ekleyip ihale hazırlığına başladık. 8 bin 500 metrekarelik alanda 130 açık tezgah, 98 işyeri ve depolar bulunacak. Yenişehir Pazaryeri çok amaçlı bir merkez olacak. Bölgenin kalkınmasında ve ilerlemesinde de önemli etkisi olacak, yaklaşık 3 milyon YTL'ye mal olacak.”

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 12:33:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?