27
Mayıs
2024
Pazertesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Yine hız yine ölüm

İzmir'in Konak ilçesi Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak önce orta refüjdeki ağaca daha sonra da elektrik direğine çarpan otomobilde bulunan genç hayatını kaybetti.Kazada otomobil sürücüsü ise yaralandı.

Kaza Göztepe Vapur İskelesi yakınında gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Konak'tan Balçova yönüne giden Hasan Gaydan yönetimindeki 35 HN 155 plakalı otomobil iddiaya göre aşırı hızın etkisiyle kontrolden çıktı. Savrularak orta refüjdeki palmiye ağacına çarparak kökünden söken otomobil daha sonra elektrik direğine çarparak durdu. Çarpmanın etkisiyle otomobilin motoru ise yerinden fırladı. Kazada hurda yığınına dönen otomobildeki Özcan Yoldaş olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobil sürücüsü Hasan Gaydan ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sırasında otomobilin fırlayan motoruna bakan vatandaşlar dehşete kapıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2009 Cumartesi 09:18:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?