31
Mayıs
2024
Cuma
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Yolcu minibüsü kaza yaptı: 6 yaralı

Konak ilçesi Eskiizmir semtinde havanın yağışlı olması nedeniyle tüp kamyoneti ile bir yolcu minibüsü çarpıştı.

Kazada, araç içerisinde sıkışan kamyonet sürücüsü itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken diğer 5 kişi hafif şekilde yaralandı.

Uzundere-Işıkkent hattında çalışan Mehmet Külü (40) yönetimindeki 35 M 3936 plakalı minibüs rampa aşağı inerken havanın yağışlı olması nedeniyle ara sokaktan çıkan 35 YV 334 plakalı Abdul Musa Aydın (37) yönetimindeki tüp aracına yandan çarptı. Kazada tüp kamyoneti sürücüsü Abdul Musa Aydın şoför koltuğunda sıkıştı.

Kamyonet içerisinde bulunan işçi Mahsun Yıldız ile minibüs şoförü Mehmet Külü, yolcular Sevim Bozkurt, 5 yaşındaki oğlu Mert Bozkurt ile Songül Aktaş hafif yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine gelen AKS 110 ekipleri şoför koltuğunda sıkışan Abdul Musa Aydın'ı kurtarmak için yarım saat uğraştı. Ayakları sıkışan sürücü ekiplerin başarılı çalışmasıyla kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 17:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
meriç deger IP: 195.174.212.xxx Tarih : 23.12.2008 13:23:43

öncelikle calışanımız arkadaşımıza gecmiş olsun ve ailesine acil şifalar dileyerek konuya acıklık getirmek isterim çok degerli arkadaşımızdı allah böle trafik canavarlarından milletimizi korusun hatalı araç kullanımının actıgı sonuçlar ortadadır insanların hayatlarıyla oynamanın bu kadar basit olmadıgının ne zaman farkına varacagız