16
Mayıs
2024
Perşembe
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Yumruklarıyla yardım istedi

İzmir'in Konak ilçesi Hatay semtinde tuvalette dengesini kaybeden yaşlı bir kadın duvara vurduğu yumruklarla komşusu tarafından fark edilerek kurtarıldı.

Olay 345. sokak içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tek başına yaşayan 79 yaşındaki Servet Sudaş, tuvalete girdiği sırada bir anda dengesini kaybetti. 1 saat boyunca bağıran yaşlı kadına yardım gelmeyince, tuvaletin duvarlarına yumruklayarak alt kattaki komşularından yardım istedi. Alt komşularının yumruk seslerini duyması üzerine polise haber verildi. Evde hırsız olma ihtimali ve yaşlı kadına saldırı olabileceğini düşünen ekipler, merdivenle evin balkonuna tırmandı.

Balkondan içeri giren ekipler, tuvalette yaşlı kadını yarı baygın halde ve kanlar içerisinde buldu. Başından yaralanan yaşlı kadın, olay yerine gelen ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından sesleri duyarak yaşlı kadının hayatını kurtaran komşuları, "Biranda 'küt küt" sesler duydum. Üst katımda Servet teyze oturduğu için ona bir şey olduğunu tahmin ettim. Sonra "Beni kurtarın" diye bağırışlarını da duyunca polisi aradım" dedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2007 Pazar 16:48:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?