18
Mayıs
2024
Cumartesi
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Zabıtalara demir çubukla saldırdılar

ZABITA MEMURLARINA DEMİR ÇUBUKLU SALDIRI

İzmir'de tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda seyyar satıcılara yönelik çalışma yürüten Konak Belediyesi zabıta memurları, demir çubuklar ile darp edildiler. 913 Sokak'ta kaldırıma tezgah açan satıcıları uyaran Musa Öztürk, Kazım Karaçolak ve Arif Yıldırım isimli zabıta memurları çeşitli yerlerinden yaralandılar.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'ne kaldırılan zabıta memurlarından Arif Yıldırım'ın burnu kırılırken, Musa Öztürk elinden ve kafasından, Kazım Karaçolak da kolundan ve boynundan yaralandı. 3 zabıta memurunun tedavileri sürüyor. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, zabıta memurlarına yapılan saldırıyı kınadı ve bir daha yaşanmamasını istedi. Kamu görevi yapan zabıta memurlarına yönelik saldırının affedilmez olduğunu vurgulayan Tartan; "Kaçan saldırganların ellerinde demir çubuk taşımaları

düşündürücüdür. Kemeraltı Çarşısı'nda bir düzen sağladık. Bundan rahatsız olanlar, işleri sadece kamu görevi yapmak olan zabıta memurlarına saldırıp arkadaşlarımızı yıldırmak istiyorlar. Halkın huzuru için zabıta memurlarımız yılmadan çalışmalarını sürdürmeye devam edecekler. Kemeraltı Çarşısı'nda Konak Zabıta Müdürlüğü tarafından sağlanan huzur ve güvenlikten taviz verilmeyecek " diye konuştu.

ZABITA MEMURLARINA DEMİR ÇUBUKLU SALDIRI
ZABITA MEMURLARINA DEMİR ÇUBUKLU SALDIRI
ZABITA MEMURLARINA DEMİR ÇUBUKLU SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 16:25:02
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 01:00:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?