19
Mayıs
2024
Pazar
MENEMEN - İZMİR

Menemen'de maaşını alamayan işçi belediyenin camlarını kırdı

İzmir'in Menemen İlçesi'nde belediyede işçi olarak çalışan bir kişi, birikmiş maaşlarını alamayınca belediyenin camlarını kırdı. Polis tarafından gözaltına alınan işçi, sevk edildiği savcılık tarafından serbest bırakıldı.
Olay, dün öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Menemen Belediyesi'nde işçi olarak çalışan Ergin Tekin (38), birikmiş maaşlarını istemek için Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman'la görüşmek istedi. Tekin, olumsuz cevap alınca sinirlenerek belediye binasının camlarını kırdı. Cam parçalarıyla kendisini hafif şekilde yaralayan işçi, olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. İfadesi alınan Ergin Tekin, sevk edildiği savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
İZMİR - İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2004 Çarşamba 11:58:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET AYDIN IP: 81.215.255.xxx Tarih : 1.03.2005 19:54:06
BU BENİM BİLDİĞİM TEK OLAY DEĞİL SANIRIM BU, BAŞKANIN EN İYİ GÜNLERİ HANEDANLIK SÜRMEDEN ÖNCE ESKİ BAŞKANLARIN HALİNE BİR BAKMALI ÜSTELİK ESKİ BAŞKANLAR BU KADAR FAZLA İNSANIN KUYRUĞUNA DA BASMAMIŞLARDI. BİRGÜN İŞ BAŞVURUSU İÇİN BAŞKANA GİTTİĞİMDE "NE YAPACAĞIZ BU DOĞULULARI DEMİŞ" AMA ŞUNU BİLSİN BENİM DEDEM GAZİANTEPTE DÜŞMANLARI YURTTAN ATARKEN ONUN DEDESİ İŞGAL EDİLEN BOŞNAKYADAN TÜRKİYE"YE NASIL KAÇARIM DİYE DÜŞÜNÜYORDU.LÜTFEN BAŞKANDA OLSAK DÜŞÜNEREK ADIM ATALIM.