18
Mayıs
2024
Cumartesi
MENEMEN - İZMİR

Menemen'de orman yangını

İzmir’in Menemen İlçesi Koyundere mevkiinde Yamanlar Dağı eteklerindeki ağaçlandırma sahasında akşam saatlerinde çocukların çıkardığı tespit edilen yangın Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ve askerlerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.
Saat 17.00 sıralarında Yamanlar Dağı eteklerindeki Asarlık-Koyundere ağaçlandırma sahasında başlayan yangın hızla yayılarak makilik ve ormanlık alana sıçradı. Ekiplerin müdahalesi sonucu 4 saat sonra kontrol altına alınan yangında 15 hektar alan kül oldu. Olayın ardından geniş çaplı araştırma başlatan jandarma ekipleri yangını yaşları 8-12 arasında değişin 3 çocuğun çıkarttığını belirledi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
İZMİR - İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2004 Cuma 01:19:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatma ay IP: 85.100.189.xxx Tarih : 28.03.2009 19:48:15

güzeldağım yandı odağın içinde ki,böcek tavşan v.b gibi birsuru hayvan vardı ama şimdi hiç biri yok hepsi sadece bir çırpıdagitti neden mi sadece sorumsuz  çocuklar biliçsiz anne babalar  yüzünde şimdi dağ kapkara eskisin den sanki kapkara bir bulut çekilmiş gibi artık 20 yıl sonrayok sada10 yıl sonra yadaş imdi nasıl mı herkez bir fidan ağaç dikerek herşey cok kolay sadece 1 fidan bu fidan çook ama çok iyi işe yarıyacak bide şunu katmak istiyorum  bazı insanlar cana gelmesin mala gelsin diyorlar haklılar aslında cana gelmesin mala gelsin diyorlar ama dağişn haksızlar çünkü  dağ olmasa temiz havayınasıl alırdık.onun için insanların bilin çli tavranmasınnıistiyorum ve ALLAH SONUMUZU HAYIRETSİN DİYORUM benden bukadar iyi günler sağlıcakla kalın.