16
Haziran
2024
Pazar
MENEMEN - İZMİR

Molotof zanlıları yakalandı

MOLOTOF ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI

İzmir'in Menemen ilçesine bağlı Asarlık beldesinde dün polis ekibine molotof kokteyli atmak isteyen dört kişinin yakalanmasının ardından, Kadifekale semtinde korsan gösteri yapan 3 kişi daha gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Kadifekale semtinde korsan gösteri yapan, belediye otobüsleri ile bazı ilköğretim okulu binalarına molotof kokteyli atıp zarar verdikleri belirlenen M.Ö. (20), E.Ö. (19) ve İ.U'yu (25) yakaladı. Zanlılardan İ.U'nun Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi olduğu öğrenildi.

Menemen ilçesine bağlı Asarlık ilçesinde polise molotof kokteyli atmak istedikleri iddiasıyla dün gözaltına alınan 4 zanlıdan B.A. (17), Ö.Ç (17) ve F.S'nin (15) yaşları küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildiği, O.Ç'nin (19) ise sorgusunun sürdüğü belirtildi. Gözaltındaki 7 kişinin sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Menemen ilçesine bağlı Asarlık beldesinde polise molotof kokteyli atmak isteyen B.A, Ö.Ç, F.S. ile O.Ç., üç molotof kokteyli ve bir miktar havai fişekle yakalanmıştı.

MOLOTOF ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI
MOLOTOF ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI
MOLOTOF ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI
MOLOTOF ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI
MOLOTOF ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2011 Çarşamba 12:07:05
Güncelleme :16 Mart 2011 Çarşamba 17:37:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?