20
Mayıs
2024
Pazertesi
NARLIDERE - NARLIDERE - İZMİR

Bacağı kesilen gencin ailesi isyanda

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ BACAĞINI KAYBETTİ

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, bir otomobilin çarptığı

A2 ehliyetli motosiklet sürücüsü Mustafa Tayfun Kaçan hastanelik oldu. Aşırı süratli olduğu iddia edilen Alican R.'nin (19) kullandığı otomobil tali yoldan ana yola çıkmak için bekleyen ve başında kaskı bulunan A2 ehliyetli motosiklet sürücüsü Mustafa Tayfun Kaçan'a (25) çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil Kaçan'ı sürükleyerek direğe çarptı. Direk ile araç arasında sıkışan Kaçan hastanede bir haftadır yaşam savaşı veriyor.

Kaza, geçen pazar günü saat 19.00 sıralarında Sahilevleri Gürler Caddesi ile Mavi Sokak kesişimindeki kavşakta meydana geldi. Bir restoranda çalışan 25 yaşındaki Mustafa Tayfun Kaçan siparişi götürmek için 35 BUF 14 plakalı motosiklete bindi. Başında kaskı bulunan A2 ehliyetli Kaçan ana yola çıkmak için sokak başında beklemeye başladı. Bu sırada aşırı süratli olduğu iddia edilen Alican R. (19) idaresindeki 35 ZR 074 plakalı otomobil Kaçan'a çarptı. Talihsiz genci sürükleyen otomobil daha sonra direğe çarptı. Direk ile otomobil arasında sıkışan Kaçan da ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri gencin sağ bacağını kestikten sonra ambulansla Dokuz Eylül Hastanesi'ne kaldırdı. Bilinci kapalı olan Kaçan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Gözaltına alınan sürücü Alican R. ise ifadesi alındıktan sonra ölüm olayı olmadığı gerekçesiyle savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Hastane önünde bekleyen gencin yakınları duruma tepki gösterdi. Ağabey Nihat Kaçan, ölüm olayı olmadığı için sürücünün serbest bırakıldığını belirterek "Demek ki kardeşim öldükten sonra bu sürücü tutuklanacak? Peki kesilen bacağının hesabını kim verecek? Bu sürücü yarın başka birinin de canını yakabilir. Hâla araba kullanıyor" diye yakındı.

Dayı Musa Akyüz de hayati tehlikesi olan yeğenine çarpan sürücünün serbest bırakılmasına şaşırarak "Mantığım almıyor. Bu trafik canavarı hâla yollarda. Başkasının da canını yakabilir. 8'de 8 kusurlu bulunduğu halde nasıl serbest kalabiliyor?" dedi.

Sürücünün yapılan muayenesinde alkollü olmadığı anlaşıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ BACAĞINI KAYBETTİ
OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ BACAĞINI KAYBETTİ
OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ BACAĞINI KAYBETTİ
OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ BACAĞINI KAYBETTİ
OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ BACAĞINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2011 Pazar 09:42:05
Güncelleme :29 Ocak 2011 Cumartesi 01:35:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?