6
Mayıs
2024
Pazertesi
SIĞACIK - SEFERHİSAR - SEFERİHİSAR - İZMİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Dağ Kır Düğün Bahçesi

Kır Düğünü

Restaurantımız bahçesinde yemekli veya pasta meşrubatlı kır düğünleri organize etmekteyiz.
Özel gün ve davetlerinizde konuklarınızı deneyimli personelimizle ağırlamak isteriz.
Dağ Kır Düğün Salonunun gerçekleştirdiği kır düğünleriyle, siz değerli müşterilerimize uygun fiyatlarla unutulmaz düğün hizmeti sunuyoruz.Bütçelerin giderek zorlaştığı şu dönemlerde kır düğünü özlemi içerisindeki genç çiftlere artık kır düğünü bir lüks değil sizinde hakkınız diyor.Her bütçeye uygun ekonomik seçimler sunan Dağ Kır Düğün Salonunun, oluşturduğu alternatif çözümlerden birisi eminiz sizinde beğeninize uygun olacak.
Yemekli düğün fiyatları artık cep yakmıyor,neredeyse standart düğün fiyatına yemekli düğün yapmak mümkün.
Zengin menü çeşitleriyle kaliteli hizmet anlayışıyla, Dağ Restaurant Kır Düğün Salonu sizlere deneyimli personeliyle yıllarca konuşulacak bir düğün sözü veriyor.
Canlı müzik,sinevizyon video ve slayt gösterileri,havai fişek,sis,masa sandalye giydirme,özel gelin masası süsleme,masalara cicek,bardak mum,boncuk ve benzeri süsler,çevre süsleme,video foto çekimi,1000 kişilik mükemmel çim alan ve çocuklar için park düğün süresince değişik oyunlar yarışmalar düzenliyecek palyoçolar.
 

İlgili Kişi :Kemal Salman
Adres1 :Seferihisar-İzmir
Adres2 :Sığacık Seferihisar
Posta Kodu :35460
Telefon :05324317948
Faks :7457060
Elektronik Posta

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.