25
Mayıs
2024
Cumartesi
TİRE - İZMİR

Acı dolu hayatı bankta son buldu

AŞIRI SICAK EVSİZ ADAMIN SONU OLDU

İzmir'in Tire ilçesinde evsiz bir kişi Leyse Camii'nin bahçesinde banklarda otururken aşırı sıcaklara yenik düşerek hayatını kaybetti.

Kimsesiz olduğu ve sokaklarda yaşadığı bildirilen Enver Koç (52), cami avlusunda, oturduğu bankta hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Tire'nin Cambazlı köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ve yaklaşık iki yıl önce ailesi tarafından terk edildiği öğrenilen talihsiz adam, sabah saatlerinde Akyol Caddesi üzerinde bulunan tarihi Leyse Camii'ne geldi. Bir süre camii bahçesinde bankların üzerinde oturan Enver Koç, sıcak havanın etkisiyle oturduğu bankın yanına, yere uzandı. Ancak, bir süre sonra fenalaşan Koç, öğle saatlerinde yattığı yerde can verdi. Enver Koç'un uzun bir süre yerde hareketsiz bir şekilde yatması çevredeki esnafın da dikkatini çekti. Uyuduğu sanılan talihsiz adamın yanına gelen Akyol Caddesi esnafı kendisini uyandırmak istedi. Kısa süre içinde nefes almadığı anlaşılan Enver Koç'un öldüğü fark edildi. Kimsesiz adamın cenazesi polis ve vatandaşların yardımı ile cenaze aracına konularak Tire Ertuğrul Aker Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Koç'un kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

 

ÇOK ÇİLE ÇEKTİ

52 yıllık hayatı boyunca yaşadığı dramla daha önce de gazete sayfalarında adını duyuran Enver Koç'u yakından tanıyan Akyol Caddesi esnafı ise, "Kendisi bizim yardımlarımızla geçiniyordu. Asıl mesleği terzilikti. Ancak, yıllar önce iş yerinde çıkan yangın hayatını alt üst etti. Kısa sürede borçlanıp, ailesi tarafından da terk edilince, yaz- kış sokaklarda yatıp kalkmaya başladı. Hayatın hep iki yüzlülüğünden bahsederdi. İki yıl önce bir su kuyusuna düşerek, hastanelerde uzun süre tedavi gördü. Ardından da tam olarak iyileşemedi. Bacaklarından sakat kaldı. Çevre esnafın verdikleriyle karnını doyuruyordu. Ölümü bizi çok üzdü" dediler.

Enver Koç'un ölüm nedeni hakkında Cumhuriyet Savcılığı'nın açtığı soruşturma ise devam ediyor.

AŞIRI SICAK EVSİZ ADAMIN SONU OLDU
AŞIRI SICAK EVSİZ ADAMIN SONU OLDU
AŞIRI SICAK EVSİZ ADAMIN SONU OLDU
 
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 16:11:04
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 17:13:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?