18
Mayıs
2024
Cumartesi
TİRE - İZMİR

Başkan sahaya iniyor

TİRE BELEDİYE BAŞKANI SAHAYA İNİYOR

Tire’nin eğitimci belediye başkanı Tayfur Çiçek daha çok sporcu tarafıyla tanınıyor. Emekli matematik öğretmeni olan ve hem öğrenciliği hem de öğretmenliği döneminde spora olan düşkünlüğüyle bilinen Başkan Çiçek sahaya iniyor.

Kurucusu olduğu Tire Belediye Spor’da yıllarca basketbol oynayan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek yıllar sonra takımın başında bu sefer antrenör olarak sahaya iniyor. Temmuz ayında antrenörlük seminerine katılıp antrenörlük belgesini alan Başkan Çiçek geçen sene kıl payı kaçan 2. Lig için saha kenarında ter dökecek.

Tire Belediye Basketbol takımının bu sezon başarılı olabilmesi ve TB2L hedefini yakalaması için her türlü desteği sağlamaya kararlı olduğunu dile getiren Çiçek, geçen sezon yaptıkları birkaç hata yüzünden 2. lige çıkma şanslarını yitirdiklerine işaret ederek bu nedenle işi sıkı tutacaklarını ifade etti.

Kurucusu olduğu, formasını giydiği ve Başkanlığını yaptığı Tire Belediye Spor’a Belediye Başkanı olarak her zaman destek verdiğini belirten Başkan Çiçek Antrenör olarak takımın başında bulunmasının kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu söyleyerek duygularını şöyle sürdürdü: ''Geçen yıl karşılaşmaları tribünlerden takip ettiğim için gerekli müdahaleleri yapamadım. Yapabilseydim, belki de böyle olmazdı.1986 senesinde B Kategorisi Lisansı almıştım, Nisan ayın da A Kategorisi Lisans basketbol antrenör seminerlerine katılarak A Lisansını aldım. Antrenörlük yapmak için gerekli olan bilgi donanımına ve tecrübeye sahibim. Elimizde Tire Belediye Spor gibi çok önemli bir güç var. Sportif başarıların çok önemli bir reklam unsuru olduğunu göz önünde tutarak, elimizdeki şansı iyi değerlendirip, kulübümüzü üst liglere çıkarmak ve böylece Tire'mizin ismini daha çok duyurmak istiyoruz. Kentimizde, belediyemizde ve kulübümüzde bu güç var. Bu sezon işi daha sıkı tutup, bunu başarmak istiyoruz'' dedi.

TİRE BELEDİYE BAŞKANI SAHAYA İNİYOR
TİRE BELEDİYE BAŞKANI SAHAYA İNİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 17:52:00
Güncelleme :25 Ağustos 2010 Çarşamba 18:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?