19
Mayıs
2024
Pazar
TİRE - İZMİR

'Çocuklarına doya doya sarılmadı'

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, polis memuru eski eşi Melih Işıklıoğlu'nun beylik tabancasından çıkan kurşunlarla can veren Emine Karadağ toprağa verildi.

İzmir'in Tire ilçesi Yeni Cami de cenaze töreni yapıldı. Cenaze törenine katılan babası İbrahim Albaş, amcası Tire Zabıta Müdürü Mehmet Albaş, akrabaları ve çok sayıda Tireli üzüntülü dakikalar yaşadı.

Çocuklarının velayet davası için avukatı ile birlikte Ödemiş adliyesine giden Emine Karadağ, mahkeme sonunda çocuklarının velayetinin kendisine verilmesine sinirlenen eski kocası polis memuru Melih Işıklıoğlu tarafından vurulmuştu.

Emine Karadağ'ın cenazesi bugün öğle saatlerinde İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak önce evine daha sonra da cenaze namazının kılınması için Tire Yeni Camiine getirildi. Cenazede ayakta durmakta ve konuşmakta zorlanan Emine Karadağ'ın babası İbrahim Albaş gözyaşlarına hakim olamadı. Emine Karadağ'ın cenazesine katılan bir yakını; "Olanlara inanamıyoruz. Emine eşinden ayrıldıktan sonra kendine yeni bir hayat kurmuştu. 13 ve 6 yaşında iki oğlunu çok özlediği için de velayet davası açmıştı. Çocuklarına doya doya sarılmak özlem gidermek ona nasip değilmiş. Bir cinnet uğruna hayatlarının son bulması, çocukların yetim kalması inanılır gibi değil" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 18:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?