25
Mayıs
2024
Cumartesi
TİRE - İZMİR

Deli dehşeti!

İzmir'in Tire ilçesinde bayramın ikinci günü aklı dengesi yerinde olmayan bir kişi yine akli dengesi yerinde olmayan başka bir kişiyi öldürdü.

Tire Atatürk Caddesi'nde saat 16.00 civarında yaşanan olayda 'Deli Levent' lakaplı Levent Ünal(44), yine 'Deli Bayram' olarak tanınan Bayram T.(33) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

HER İKİSİ DE AKIL HASTASIYDI
Tire'de Deli Levent olarak bilinen Levent Ünal, bayramın ikinci günü arkadaşı Deli Bayram lakaplı Bayram T. ile birlikte alkol alırken bir vatandaş Levent Ünal'a para verdi. Levent Ünal parayı alarak içki masasından ayrılmak istedi. Bunun üzerine Bayram T. de verilen paranın bölüşülmesi gerektiğini söyleyerek Levent Ünal ile tartışmaya başladı. Ünal'ın olay yerinden ayrılmak için kaçmaya başlamasının ardından Bayram T., yanında bulundurduğu bıçak ile Ünal'ı üç yerinden bıçaklayarak yaraladı.

Görgü tanıklarının çağırması üzerine olay yerine gelen ambulans ile Tire Dr. Ertuğrul Aker Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Levent Ünal'ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Levent Ünal'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra olay yerinden ayrılmayan zanlı Bayram T. ise Tire Asayiş Büro ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bayram T.'nin 10 yıl önce de bir yorgancıyı öldürmekten sabıkalı olduğu bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2009 Salı 10:25:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oktay sevindik IP: 91.64.55.xxx Tarih : 4.01.2010 00:03:37

zamaninda alinmayan önlemlerin bedeli agir olur