25
Mayıs
2024
Cumartesi
TİRE - İZMİR

Hırsız sandığı kızını vurdu

YANLIŞLIKLA KIZINI VURDU

İzmir'in Tire ilçesinde yaşlı bir şahıs, hırsız sanarak kızını vurdu. Yaralanan kız, hastaneye kaldırıldı.

İzmir'in Tire ilçesi Ayaklıkırı köyünde Mehmet Ali Sarıoğlu (78) isimli şahıs önceki gece evinin bahçesinde bulunan koyun ağılından köpeklerin havlama sesi gelmesi üzerine koyunlarının çalınabileceği endişesine kapılarak tüfeğine sarılıp kendini dışarı attı. Etrafı kolaçan etmeye başlayan yaşlı şahıs, etrafta şüpheli biri olduğundan kuşkulanarak rastgele ateş açmaya başladı. Tam bu sırada Mehmet Ali Sarıoğlunun kızı Havva Özder babasını ziyaret etmek için eve geliyordu. Yaşlı adamın rastgele açtığı

ateşten yaralanan Havva Özder (52) kanlar içinde yere yığıldı. Durumu fark eden baba Mehmet Ali Sarıoğlu hemen kızının yanına koşarak çevreden yardım istedi. Köy sakinlerinin yardımı ile Havva Özder, Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Karın boşluğundan ve kol bölgesinden aldığı saçmalarla yaralanan Havva Özder'e ilk müdahale yapıldı. Hayati tehlikeyi atlatan Özder'in tedavisine devam ediliyor. Mehmet Ali Sarıoğlu ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Yaralanan Havva Özder olayla ilgili olarak "Dün akşam saatlerinde babamı ziyarete gidiyordum. Köpekler havlamaya başlamış, babam da koyunların çalınabileceği endişesine kapılıp dışarı çıkmış. Etraf karanlık olduğu için ateş etmiş, birbirimizi görmedik, ben ne olduğunu anlayamadım, birden yere yığıldım ve gözümü hastanede açtım. Allah'a çok şükür iyiyim, hata ile olmuş bir olay, kimseden şikayetçi değilim" dedi.

YANLIŞLIKLA KIZINI VURDU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 16:57:04
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 01:50:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?