19
Mayıs
2024
Pazar
TİRE - İZMİR

İcra görevlileri dağda mahsur kaldı

İZMİR'DE KAR YAĞIŞI NEDENİYLE İCRA GÖREVLİLERİ DAĞDA MAHSUR KALDI

İzmir'in Tire İlçesi Güme Dağında kar yağışı nedeniyle mahsur kalan Tire İcra Müdürü Ekrem Kurtoğlu ve bir avukat, belediye ekiplerince mahsur kaldıkları yerden kurtarıldı. Hafta sonu bastıran aşırı soğuklar ve kar yağışı nedeniyle icra müdürü ve avukat mahsur kaldıkları yerde donma tehlikesi geçirdi.

Tire İcra Müdürü ve bir avukat icra takibine giderken yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Güme Dağı'nda mahsur kaldı. Ahmet Avlar yönetimindeki 35 APZ 70 plakalı taksiyle dağ köylerine göreve giden icra heyeti, yolun aşırı kaygan ve buzlu olması nedeniyle görevi yarıda bırakıp geri dönmek istedi. Ancak, yoldaki buzlanmanın etkisiyle kayan araç yol kenarına savrularak kara saplandı. Bu sırada taksi sürücüsü belediye ile temasa geçerek yardım istedi. Tire Belediyesi kurtarma ekibini olay yerine gönderdi

ve uzun uğraşlar sonucunda taksiyi saplandığı yerden kurtardılar. Yolların kapalı olması nedeniyle yaklaşık iki saat yolda mahsur kalan icra heyeti, otomobilin içinde kendi imkanları ile ısınmaya çalıştı. Belediye ekiplerinin olay yerine ulaşması ile birlikte heyet kurtarıldı. Olayda herhangi bir sağlık sorunu yaşanmadı.

İZMİR'DE KAR YAĞIŞI NEDENİYLE İCRA GÖREVLİLERİ DAĞDA MAHSUR KALDI
İZMİR'DE KAR YAĞIŞI NEDENİYLE İCRA GÖREVLİLERİ DAĞDA MAHSUR KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2010 Salı 12:57:01
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 19:14:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?