19
Mayıs
2024
Pazar
TİRE - İZMİR

Kocaoğlu'na sevgi seli

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Aziz Kocaoğlu'nun, Selçuk'a yaptığı ziyarette, raylı sistemin Aliağa-Menderes hattının tamamlanmasının ardından Selçuk'a kadar uzatılacağı müjdesini verdi.

Kocaoğlu, seçim turlarına Selçuk'ta devam etti. Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür ve Selçuk halkı tarafından karşılanan Başkan Kocaoğlu, marşlar ve tezahüratlar eşliğinde ilçe sokaklarında yürüdü. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara karanfil dağıtan Kocaoğlu, pazaryerine de giderek esnafla ve vatandaşlarla selamlaştı.

İlçe sokaklarındaki yürüyüşün ardından vatandaşlara seslenen Başkan Aziz Kocaoğlu, Vefa Ülgür ile birlikte önümüzdeki dönem Selçuk'un tüm sorunlarını çözeceklerini ve hayata geçirecekleri projelerle çok daha çağdaş bir kent yaratacaklarını söyledi.

Selçuk için turizm ve tarımın büyük önem taşıdığını ve bu nedenle çevre yatırımlarını belirten Kocaoğlu, “Bayındır Arıtması Nisan ayında, Yazıbaşı ve Torbalı arıtmaları ise Mayıs ayında devreye girecek. En geç Temmuz veya Ağustos ayından itibaren İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içinden Küçük Menderes'e ve denize kirlik akmayacak. Hem suyumuz, hem toprağımız kurtulacak” dedi.

Aliağa-Menderes hattında Mayıs ayından itibaren seferlere başlanacağını dile getiren Başkan Kocaoğlu, “Bundan sonra raylı sistemi ilk etapta Torbalı'ya ikinci etapta ise Selçuk'a kadar getireceğiz” dedi.

Selçuk ziyareti öncesi Belevi Beldesi'ne uğrayan Başkan Kocaoğlu'nu karşılayanlar arasında beldenin AK Parti'li belediye başkanı Rabbani Kurudal da vardı. Başkan Aziz Kocaoğlu, burada halka seslenirken bir yanında AK Parti'li belediye başkanının diğer yanında ise CHP adayı Özcan Işık'ın bulunması güzel bir dostluk tablosu oluşturdu.

Tire Süt Kooperatifi ile süt alım sözleşmesi imzalamak üzere ilçeye giden Kocaoğlu, burada sevgi gösterileri ile karşılandı.

CHP Tire Belediye Başkan adayı Halil Çulhaoğlu ile birlikte Tire sokaklarında gezen Aziz Kocaoğlu'na vatandaşların ilgisi görülmeye değerdi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 15:54:09
Güncelleme :8 Mart 2009 Pazar 15:58:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?