20
Mayıs
2024
Pazertesi
TİRE - İZMİR

Otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü

İZMİR'DE OTOMOBİL TARLAYA UÇTU: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

İzmir'in Tire ilçesinde bir otomobilin aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak tarlaya uçması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de hafif yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Tire'nin Boynuyoğun köyü yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, 35 D 0084 plakalı özel aracıyla İzmir'den Ödemiş'e dönmekte olan muhasebeci Can Canalp (40), Tire'de sandviç büfelerinin önünde yemek molası verdi. Yemeğin ardından yoluna devam eden Canalp, tesadüfen yol üzerinde bekleyen müşterisi Emine Uslu'yu (33) gördü. Uslu, Tire'ye bir işi için geldiğini ve Ödemiş'e giden minibüsü kaçırdığını söyleyerek, Can Canalp'ten kendisini Ödemiş'e götürmesini istedi. Araca binen talihsiz kadın, birkaç kilometre yol aldıktan sonra aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak tarlaya uçan araçta hayatını kaybetti. Kazada hafif yaralanan sürücü Canalp ise, Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ödemiş'te zücaciye dükkanı işleten evli ve bir çocuk annesi Emine Uslu'nun cenazesinin yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edileceği bildirilirken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İZMİR'DE OTOMOBİL TARLAYA UÇTU: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2011 Cumartesi 23:29:05
Güncelleme :9 Ocak 2011 Pazar 14:29:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?