27
Mayıs
2024
Pazertesi
TİRE - İZMİR

Spor salonunda mutlu son

TİRE SPOR SALONUNDA MUTLU SON

İzmir’in Tire’de, Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne bağlı kapalı spor salonunun çatısının akması sonucu basketbol maçlarının iptaline kadar sorunlar yaşanmış ve Tire Belediyesi bu duruma seyirci kalmayarak hükümetin çıkardığı yönetmelik gereği spor komplekslerini bünyesine kazandırmak için harekete geçmişti. Yapılan müracaatlar ve akabinde yapılan görüşmeler meyvesini verdi ve spor salonu dün İtibari ile yapılan protokol kapsamında resmen Tire Belediyesine geçti.

SALONDA İNCELEMER YAPILDI

İzmir İl Spor Müdürlüğünden Şube Müdürü Ünsal Kutluan, İşletmeler Şefi Şaban Şen ve Ayniyat Memuru Orhan Can ile birlikte ilçeye gelen heyet ilk olarak Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Tire Belediye Spor Kulüp Başkanı Kürşad Dikici, İkinci Başkan Saffet Yorgan ile mevcut Kapalı Spor Salonunu gezerek birtakım incelemelerde bulundular. Eksiklikler ve yapılması gerekenler yerinde tespit edilerek tutanaklara işlendi.

DEVİR TESLİM MAKAMDA GERÇEKLEŞTİ

İncelemeler sonrasında Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in makamına geçildi. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in makamında atılan imzalarla salonun Tire Belediyesine devir işlemi tamamlanmış oldu. İmzalar sonrasında her iki tarafta birbirlerine hayırlı ve uğurlu olsun dileklerinde bulundu

ARTIK ÇATISI AKMAYACAK

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek “Salonumuz Tirelilerin de bildiği gibi acınacak bir haldeydi. Basket Maçlarında çatısı akan, skor bordu bozulan yeri geldiğinde hakemlerin eline paspas alıp saha sildiği bir salona sahiptik. Bir dönem naylon branda altında maçlar oynadık. Hükümetin çıkardığı spor komplekslerinin belediyelere devri ile ilgili yönetmelik kapsamında bir müracaat yaparak ilçemizde kanayan bir yarayı dindirelim istedik. Çünkü Tire hepimizin. Hükümetimiz bu konuya sıcak baktı ve yapılan görüşmeler neticesinde bugün itibari ile salonun devir teslimini yaparak Tire Belediyesine Kazandırdık. Çok kısa zaman içinde Tire’de Tam faaliyet gösteren çatısı akmayan yediden yetmişe herkesin spor yapabileceği bir komplekse dönüştüreceğiz” dedi.

TİRE SPOR SALONUNDA MUTLU SON
TİRE SPOR SALONUNDA MUTLU SON
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 09:26:00
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 09:29:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?