22
Mayıs
2024
Çarşamba
TİRE - İZMİR

Tire'de trafik kazası;1 ölü, 1 yaralı

İzmir'in Tire ilçesine bağlı Güme Köyü Paşa Çeşmesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Tire'de sanayi sitesinde kendine ait işyerinde demirci ustası olarak çalışan Mehmet Çobanoğlu (26), kalfası Halil Kuyucaklıoğlu ile birlikte bugün Tire'nin Dağdere köyünde bir eve sipariş üzerine kapı ve pencere takmak için yola çıktı. İş dönüşünde saat 16.15 sıralarında şahısların içinde bulunduğu 35 YAH 77 plakalı kamyonet, Güme Köyü Paşa Çeşmesi mevkiinde virajı alamayarak yaklaşık 125 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Feci kazada araç sürücüsü Mehmet Çobanoğlu, araçtan fırlayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Talihsiz kazadan büyük bir şans eseri birkaç hafif sıyrıkla kurtulan kalfa Halil Kuyucaklıoğlu ise, kaldırıldığı Tire Ertuğrul Aker Devlet Hastanesi'nde kontrol amaçlı tedavi altına alındı. Kuyucaklıoğlu olayı şöyle anlattı:


"Ustam Mehmet Çobanoğlu'yla beraber, Dağdere köyündeki işimizi bitirdikten sonra sohbet ede ede, bir hayli virajlı olan dağ yolundan Tire'ye geliyorduk. Paşaçeşmesi'ni geçtikten sonra birden sert bir virajla karşılaştık. Ustam virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetti ve uçuruma yuvarlanarak takla atmaya başladık. Ben araç takla atmaya başlarken şans eseri hemen araçtan fırladım.

Araç taklalar atarak yuvarlanmaya devam ediyordu. Az ilerde ustam da araçtan fırladı ama araç yuvarlanarak yere
çakıldı."


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2007 Cumartesi 00:25:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismet algın IP: 85.100.184.xxx Tarih : 9.10.2007 19:12:54

allah rahmet eylesin hepimizin başı saolsun