19
Mayıs
2024
Pazar
TİRE - İZMİR

Türkiye Sirki Tireliler ile buluşyor

Tire Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Türkiye Sirki'ni Tireliler ile buluşturuyor. 4-5 Kasım tarihlerinde gösteri yapacak olan sirk, Tirelilere unutulmaz anlar yaşatacak. 

Tire Belediyesi'nin katkılarıyla 4-5 Kasım tarihleri arasında Tire Belediyesi Seha Gidel Kültür Salonunda gösteri yapacak topluluk; sihirbazlar, palyaçolar, ateşbazlar, jonglörler, dev piton yılanıyla izleyenleri hayretler içinde bırakacak. Sunday Ağabay, Ulaş Cankurt ve İlizyonist Zambora'dan oluşan sanat topluluğu gösteri sanatlarının farklı renk ve coşkusunu, kaliteli gösterilerle sergileyip halkın beğenisine sunacak. Seanslar gündüz 14.00 ve 16.00 ile akşam 19.00 saatleri olarak belirlenirken ve Tire'deki gösteri sadece 2 gün sürecek. 

Bir salon sirki olma özelliği taşıyan Türkiye Sirki'nin organizatörlerinden Ulaş Cankurt; Uluslararası Türkiye Sirki olarak hedefimiz; gösteri sanatlarının farklı renk ve coşkusunu Türk insanına tanıtmak. Kaliteli gösteriler hazırlayıp sunarak halkın gösteri sanatlarına olan ilgisini zevkli, canlı, ilginç gösterilerle yaşatmak" dedi. 

Türkiye Sirki sanat topluluğunun, Akhisar'dan doğup oradan yola çıktığını belirten Cankurt, Türk halkının gönlünde sıcak bir yer edinmek için yola çıktık. Daha büyük etkinliklerde sizlerle sık sık buluşmak ve gösterilerimizle sizleri hep daha çok büyülemek istiyoruz. Gösterilerimizde sihirbazlar, palyaçolar, ateşbazlar, jonglörler, dev piton yılanı ve sevimli sirk hayvanları izleyenleri hayretler içinde bırakıyor. Türk insanının da kaliteli bir sirk ekibi kurup, izleyenleri coşturduğunu görmek isterseniz, gösterilerimizi izlemenizi öneriyoruz" şeklinde konuştu. Türkiye Sirki Tire'den sonra 2-3 Aralık tarihlerinde de İzmir'in Ödemiş ilçesinde de bir gösteri sergileyecek.
iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2006 Perşembe 11:10:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?