27
Nisan
2024
Cumartesi
KÜTAHYA

20 dakikalık yağmur yetti!

KÜTAHYA'DA FIRTINA VE SEL

Kütahya'da 20 dakika süren fırtına ile karışık yağmur hayatı felç ederken, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Devrilen ağaçlar bazı binalara ve araçlara zarar verdi.

Edinilen bilgiye göre, Kütahya'da öğle saatlerinde birden fırtına koptu, ardından da sağanak yağmur başladı. Yaklaşık 20 dakika süren fırtına ve yağmur hayatı felç etti. Cadde ve sokaklar sel suları altında kalırken, fırtına ağaçları devirip asırlık çınarların dallarını kopardı. Elektrik telleri de koparken, çok sayıda ev ve dükkanı su bastı.

Mecidiye Mahallesi Taşköprü Caddesi'nde asırlık çınar ağacının dalları koparken, bir ev ve 2 araç hasar gördü. Ali Paşa Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde devrilen bir ağaç, resmi plakalı bir otomobili hurdaya döndürdü. Meydan Mahallesi Yazar Sokağı'nda çınardan kopan dallar ise bir evin çatısında hasara sebebiyet verdi.

Kısa sürede Kütahya sokakları Venedik'e dönerken, onlarca ev ve iş yerini su bastı. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı sel suları sebebiyle trafiğe kapanırken, belediye ekipleri tıkanan rögarları açmak için seferber oldu. Selden zarar gören vatandaşlar, evlerindeki suyu kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalışıyor.

KÜTAHYA'DA FIRTINA VE SEL
KÜTAHYA'DA FIRTINA VE SEL
KÜTAHYA'DA FIRTINA VE SEL
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2010 Perşembe 15:48:04
Güncelleme :5 Ağustos 2010 Perşembe 18:30:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kürşat aslan IP: 88.251.222.xxx Tarih : 6.08.2010 16:28:36

 merhaba dün diplomamı almak için kütahyaya gelmiştik arkadaşlarımla..hava cok sıcak olunca meydanda dua ettim bagıra bagıra Allahım ne olur yagmur yagsında hava serınlesın dıye fakat ortaya böyle bi sonuc cıktı :S keske baska bişi isteseydım :S