22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Başkan Akçay taburcu oldu

Kütahya Simav’a bağlı MHP’li Öreğler belde belediye başkanı Özden Akçay, 12 Kasım 2011 Cumartesi günü Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte katıldığı Manisa’nın Demirci ilçesindeki bir dizi açılış töreninin ardından aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı Uşak’taki özel bir hastaneden taburcu oldu.

Özel hastanenin kardiyoloji servisinde bir haftalık tedavisinin ardından eski sağlığına kavuştuktan sonra beldesine dönen Akçay’a doktorları bir süre daha istirahat etmesi tavsiyesinde bulundu.

Hemşerilerinin geçmiş olsun dileklerini evinde istirahatı esnasında kabul eden başkan Akçay, kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun kaldığını bildirdi.
Sağlığına tamamen kavuştuktan sonra en kısa sürede görevinin başına geçmeyi dört gözle beklediğini ifade eden Başkan Akçay, rahatsızlığının artan iş yükü ve stresten kaynaklandığını söyledi.

Kendisini tekrar eski sağlığına kavuşturan doktorlarına ve hastane personeline teşekkür eden başkan Akçay, “Geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere bizzat yanıma kadar gelme nezaketinde bulunan hemşerilerim başta olmak üzere tüm dostlarıma, ayrıca uzaktan telefon ile arayarak sağlığımla ilgili ilgilenen sevdiklerime şükranlarımı sunuyorum. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Herkese gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2011 Çarşamba 17:37:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?