7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

İGM'den Linyitspor'a 175 bin lira

KÜTAHYA İL GENEL MECLİSİ'NDEN TKİ LİNYİTSPOR'A 175 BİN LİRA

AK Parti Tavşanlı İl Genel Meclisi Üyesi Bilal Kıyak, Meclis kanalıyla TKİ Tavşanlı Linyitspor'a 175 bin TL destek ödeneği aktarıldığını bildirdi.

İl Genel Meclisi Üyesi Bilal Kıyak, İl Genel Meclisi'nin Temmuz ayı oturumlarını gerçekleştirmeye başladığını söyleyerek bu çerçevede dün gerçekleştirilen toplantıda Linyitspor'a destek amacıyla oy birliğiyle 175 bin TL'lik kaynak aktarılmasının kararlaştırıldığını söyledi.

175 bin TL'nin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne aktarıldığını dile getiren Bilal Kıyak, "Linyitspor'un 2010-2011 sezonunda maçlarını Ada Stadı'nda yapabilmesi için statta federasyonun istediği iyileştirmeler yapılmaktadır. Bu konuda Tavşanlı'daki kurum ve kuruluşları büyük bir çaba içerisinde çalışmaktadır. Biz de İl Genel Meclisi olarak Vali Şükrü Kocatepe başta olmak üzere bu çalışmalara katkı vermekteyiz. Bu anlamda bugünkü toplantıda 175 bin TL acil işlerde kullanılabilmesi için Gençlik ve Spor İl

Müdürlüğü'ne aktarmış bulunmaktayız. Bu konuda bize destek veren Vali Şükrü Kocatepe'ye, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı'ya ve meclisteki tüm üyelere teşekkür ederiz. TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan daha büyük başarılar beklediğimizi söylemek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 11:58:01
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 19:25:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?