8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Lara klip için geliyor

SANATÇI LARA, YENİ ALBÜMÜNÜN KLİBİNİ SİMAV’DA ÇEKECEK

Lara olarak tanınan şarkıcı Fatma Nur Keski, yolları dışında çok beğendiği Kütahya Simav’da yeni albümüne klip çekmeye düşündüğünü söyledi.

Belediyenin kültürel etkinlikleri kapsamında 79. Simav Panayırında açık havada 5 bin kişiye konser veren şarkıcı Lara, ilk kez geldiği Simav ve Eynal Kaplıcalarını çok beğendiğini söyledi.

Yeşilin binbir tonunun sergilendiği ormanları, tarihi ve doğal güzellikleri, termal zenginlikleri ve kaplıcalarıyla Simav’ın turizmde hak ettiği yerde bulunmamasının çok bozuk yollarına bağlı olduğunu anlatan Lara,” Simav’ın yolları düzgün olsa Türkiye ve dünyada Simav’ı tanımayan kalmaz. Çünkü bu zamanda Simav gibi doğallığını koruyabilen bir yerleşim merkezi kalmadı” dedi.

Simav ve Eynal Kaplıcalarından çok etkilendiğini kaydeden şarkıcı Lara, önümüzdeki günlerde piyasaya çıkarmayı planladığı yeni albümünün kliplerini Türkiye’nin saklı cenneti Simav’da çekebileceğini söyledi.

Sahnelerin sözde sanatçılar tarafından adeta işgal edildiğini anlatan kıvrak danslarıyla herkesi büyüleyen güzel şarkıcı Lara, belediyenin panayır dolayısıyla kendisine yaptığı sahne teklifini iyi ki kabul ettiğini söyledi. Uzun süre ayrı kaldığı sahne hayatına Simav’da dönmenin mutluluğunu yaşadığını anlatan Lara,” Simavlı hayranlarımın ilgisi beni çok mutlu etti. Sahnelere dönmemi sağladı. Bu kadarını beklemiyordum” dedi.

Yaşam boyunca ağzına tek bir damla bile içki koymadığını ve hiç sigara kullanmadığını ifade eden Lara, sahne performansını hayatına özen göstermesine bağladı. Annesi ve kızıyla geldiği Simav’a en kısa sürede tekrar gelmek istediğini anlatan Lara,” İstanbul’dan Simav’a gelirken içim dışıma çıktı. Yollarınız dışında her şeyiniz çok güzel. Hele sıcak ve samimi davranışlarıyla Simav halkının misafirperverliği beni çok etkiledi. Yeni albümümün kliplerini Simav’da çekerek ilçenizin tanıtımına katkı sağlamayı amaçlıyorum” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2010 Cumartesi 15:05:01
Güncelleme :31 Temmuz 2010 Cumartesi 18:58:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
h 43 IP: 85.105.176.xxx Tarih : 1.08.2010 00:37:44

Kütahya ve ilçelerinde klip çekimine uygun değişik mekanlar çok.Simav,muratdağı ve Çavdarhisar da bulunan Antik Aizanoi kentinde önemli mekanlar bulunmaktadır...h 43