7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Mantar can aldı

YAŞLI KADINI KARDEŞİNİN TOPLADIĞI MANTARLAR CANINDAN ETTİ

Kütahya'nın Gediz ilçesinde kız kardeşinin topladığı mantardan kocası ve 16 yaşındaki torunu ile birlikte zehirlenen yaşlı kadın, yaşam savaşını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay, 26 Haziran'da Gediz ilçesine bağlı Vakıf köyünde meydana geldi. Kız kardeşi Emine K.'nın verdiği mantarları pişiren 64 yaşındaki Elif Cingöz, kocası Aslan Cingöz ve 16 yaşındaki torunu Veysel Cinoğlu ile birlikte yedi. Ardından mide bulantısı ve başdönmesi şikayetleri üzerine yaşlı kadın, kocası ve torunu ile birlikte Gediz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Elif Cingöz, aynı gün Kütahya Devlet oradan da Bursa'daki Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Günlerdir ölüm kalım savaşı veren Elif Cingöz kurtarılamadı. Savcılık yaşlı kadının ölümüyle alakalı soruşturma başlattı. Ölümü şüpheli bulunan Elif Cingöz'ün cesedi, kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Savcılığın olayla alakalı soruşturması sürerden, hayatını kaybeden yaşlı kadının eşi ve torunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2010 Pazar 11:14:04
Güncelleme :4 Temmuz 2010 Pazar 12:06:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?