22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

MHP’li başkan hastanelik oldu

Kütahya’nın Simav Öreğler beldesinin MHP’li Belediye Başkanı Özden Akçay’ın (41), ani bir rahatsızlık sonucu Uşak’ta özel bir hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

Öreğler Belediye Başkan Vekili Mehmet Kuzu, başkan Özden Akçay’ın geçtiğimiz 13 Kasım 2011 Pazar günü akşam saatlerine doğru aniden rahatsızlandığını ve yakınları tarafından Uşak’ta özel bir hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığını bildirdi.

Sağlık durumu gün geçtikçe iyiye giden Başkan Akçay’ın önümüzdeki günlerde taburcu edilerek yeniden görevinin başına dönmesini beklediklerini dile getiren Başkan Vekili Mehmet Kuzu, “ Genç Başkanımız Özden Akçay, geçtiğimiz cumartesi günü MHP Lideri Devlet Bahçeli ile birlikte Manisa’nın Demirci ilçesine gitti. Akşam üzeride döndü. Pazar günü sabah kalktığında ailesine rahatsız olduğunu bildirmiş. İkindi vakti de iyice fenalaşınca yakınları tarafından önce Simav, ardından da Uşak’ta özel bir hastaneye kaldırıldı. Kendisini bir heyet ile ziyaret ettik. Sağlık durumu şimdilik iyi. Çalışkan, vefalı ve cefakar başkanımızı umarız en kısa sürede aramızda tekrar görürüz. Kendisine Allah’tan acil şifalar diliyoruz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2011 Salı 23:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?