7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Ölüm virajları tarih oluyor

'ÖLÜM VİRAJLARI' TARİH OLUYOR

Kütahya’nın Simav ilçesinde sebep olduğu pek çok kaza yüzünden adı ölüm virajlarına çıkan bölümde yol genişletme çalışmaları başlatıldı.

Simav-İzmir Karayolunun 15 ve 17. kilometreleri arasında Derbent yokuşunda dar ve tehlikeli 3 ayrı virajın standart hale getirilmesi için Karayolları Bursa 14. Bölge Müdürlüğü tarafından açılan ihaleyi kazanan Soncor firması, söz konusu çalışmaları 100 iş gününde tamamlamak için seferberlik başlattı.

Elindeki iş makinelerini bölgede konuşlandıran firma yetkilileri taahhütlerini yerine getirmek ve Simavlıları bu virajlardan kurtarmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını bildirdi.

Virajların keskin ve dar olması sebebiyle birçok kazanın yaşandığını söyleyen Simav Şoförler ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Avseven, başlatılan çalışmalar sonunda 15 ve 17 kilometreler arasında kalan 2 kilometrelik bölümün genişletildiğini ve kaza riskinin azaldığını söyledi.

Çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade eden Yılmaz Avseven, ”Çalışmaları Simav halkı ve şoför arkadaşlarım memnuniyetle takip ediyor. Virajların ardından yolun diğer kısımlarının da standart hale getirilmesini arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

'ÖLÜM VİRAJLARI' TARİH OLUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2010 Pazartesi 12:05:05
Güncelleme :26 Temmuz 2010 Pazartesi 17:20:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?