7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Onlar tatil dinlemiyor

ONLAR TATİL DİNLEMİYOR

Kütahya’nın Simav İlçesine bağlı Çitgöl İlköğretim Okulu'nda okuyan 150 dolayındaki öğrenci yaz tatilinde de okula gelerek kitap okumaya devam ediyor. Öğrencilere tatillerinden fedakarlık yapan okul müdürü ile bir öğretmen de yardımcı oluyor.

Yaz tatilinde kitap okuma kampanyasının 1 Eylül tarihine kadar süreceğini dile getiren Okul Müdürü Eray Adıgüzel, 500 dolayındaki tatil kitabını çocuklara Çitgöl Belediye Başkanı Recep Yalçın’ın hediye ettiğini bildirdi.

Tatilde kitap okuyan öğrencileri okulda ziyaret eden Simav Kaymakam Vekili Adem Başoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, fedakarlıklarından dolayı Okul Müdürü Eray Adıgüzel ile Matematik Öğretmeni Mehmet Şentosun’u tebrik etti. Öğrencilere seslenen Kaymakam vekili Adem Başoğlu, ”Başarının anahtarı kitap okumaktır. Kitap okuyan insan soran, sorgulayan, eleştiren, öğrendiklerini etrafına ışık misali yayan insandır” dedi.

Ziyarette hazır bulunan Çitgöl’ün AK Partili Belediye Başkanı Recep Yalçın ile Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi’de hem öğrencileri hem de okul müdürü ve matematik öğretmenini tebrik etti,” Arkadaşlarınız tatil yaparken sizler burada öğrencilerinizle test çözüyorsunuz. Bu asil davranışınızın tüm ülkeye örnek olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

ONLAR TATİL DİNLEMİYOR
ONLAR TATİL DİNLEMİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2010 Cumartesi 13:43:01
Güncelleme :10 Temmuz 2010 Cumartesi 13:53:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halit IP: 85.105.176.xxx Tarih : 12.07.2010 23:53:27

Yanlış.Bırakın cocuklar cocukluğunu yaşasın.Sürmenaj-Ambale-doyma durumuna düşmemek,vede yeni döneme zinde başlayabilmek için tatil şart.