8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Pazarlar'da altyapı seferberliği

PAZARLAR'DA ALTYAPI SEFERBERLİĞİ

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinin kentsel alt yapı projesinin uygulama çalışmaları başladı.

Pazarlar İlçesinin kanalizasyon sisteminin ihtiyaca cevap vermemesi sebebiyle yeniden kentsel alt yapı projesi yapıldığı ve yapılan projenin ihalesi yapıldıktan kanalizasyon borularının döşenmesine başlandığı bildirildi.

Pazarlar İlçesinin eski kanalizasyonu yok sayılıp kanalizasyonu tamamen yenileniyor. Sözleşme gereği 30 kilometre uzunluğundaki kanalizasyonun 300 günde tamamlanması gerekiyor.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun Kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemelerden sonra açıklama yapan Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “ İlçemizin hali hazırda bulunan kanalizasyon sistemi ihtiyacımıza cevap vermemektedir. Belediyemizce 2006 yılında yaptırdığımız Kentsel Altyapı Projesinin hayata geçirilmesi için yapılan çalışmaların meyvesini verdi. Kanalizasyonumuzun boru döşeme çalışmaları başladı. İlçemizin 100 yıllık ihtiyacına cevap verecek olan Kentsel Alt Yapı Projemizi hayata geçmesi bizleri son derece memnun mutlu ediyor. İlçemizin eski kanalizasyonu yok sayılıp kanalizasyonu tamamen yenileniyor.% 75’i İller Bankası hibe fonundan karşılanacak olan proje 300 günde tamamlanacak. İlçemizin Kentsel altyapı projesinin ihale bedeli 1.798.120,00 lira artı KDV dir. Yıllara sari yatırımları hükümetimizin destekleri ile hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu gibi yatırımlar büyüyerek devam edecektir. Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için hizmet ediyoruz. Bu itibarla Pazarlar halkı her şeyin en iyisine layıktır” dedi.

PAZARLAR'DA ALTYAPI SEFERBERLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 12:48:02
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 12:50:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?