8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Simav’a kaymakam dayanmıyor

SİMAV’A KAYMAKAM DAYANMIYOR

Kütahya Valiliği tarafından 27 Mart 2010 tarihinde Simav’a kaymakam olarak görevlendirilen Kütahya Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu 25 bin nüfuslu ilçede fazla kalamadı. Horozoğlu Valilik onayı ile 6 Temmuz 2010 tarihi itibariyle Vali Yardımcılığı görevini sürdürmek üzere Kütahya’ya tekrar çağrıldı.

İçişleri Bakanlığı, Horozoğlu’ndan boşalan Simav Kaymakamlığı'na Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) 2003 Kamu Yönetimi Mezunu Adem Başoğlu’nu vekaleten atadı.

Görevi Cengiz Horozoğlu’ndan devralan 29 yaşındaki genç Kaymakam Adem Başoğlu, eşi Seda Başoğlu’nun da aynı tarihte Kütahya’nın Hisarcık İlçesine Kaymakam Vekili olarak tayin edildiğini bildirdi.

Simav’da ne kadar kalacağını bilmediğini dile getiren Giresun’un Bulancak ilçesi doğumlu Kaymakam Vekili Adem Başoğlu, kaymakamlık öncesi 3,5 yıl da Tokat ilinde Maliye’de görev aldığını kaydetti.

Simav’ı çok beğendiğini anlatan Ağaoğlu, ideallerini gerçekleştirmek için zamana ihtiyacı bulunduğunu kaydetti.

Simavlılar, görev yaptığı 100 günlük süreçte sevimli, sempatik ve babacan tavırlarıyla kendisini sevdiren Cengiz Horozoğlu’nun ilçeden ayrılmasına üzüldü.

Simav’dan ayrılmanın kendisine de zor geldiğini dile getiren Cengiz Horozoğlu,” Ancak uzağa gitmiyorum. Simavlılara Kütahya’da kapım sürekli açık. Simav’ı da Simavlıları da unutmam mümkün değil” dedi.

SİMAV’A KAYMAKAM DAYANMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 18:33:04
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 18:44:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?