7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Yenimahalle Sitespor silbaştan...

YENİMAHALLE SİTESPOR SIFIRDAN KADRO KURUYOR

Kütahya Süper Amatör ligin flaş ekiplerinden Simav Yeni Mahalle Site Spor’da yeni bir kadro kurulması yönünde çalışmalar yapılıyor. Yeni dönemde mütevazı bir kadro ile mücadele etmeyi planlayan Site Spor’da kulüp başkanı Salih Kuzgun, yaptığı açıklamada, Kütahya Süper Amatör ligde başarılı olabilecek bir kadro kurmaya çalıştıklarını söyledi.

Takımda yer alabilecek futbolculara yönelik tarama çalışması yaptıklarını anlatan Kuzgun, şunları söyledi: “ Geçen yıl oynadığımız iyi futbola rağmen istediğimiz sonuçları alamadık. Şimdi yeni bir takım oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni sezonda takımda görmek istediğimiz futbolculara yönelik Simav ve çevresinde tarama yaptık. Daha çok gençlerden oluşan bir kadro ile ligde mücadele etmek istiyoruz. Alt yapı destekli bir kadro oluşturarak, bunlara ağabeylik yapacak birkaç futbolcumuz ile yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Salih Kuzgun, takımı yeni sezon çalışmalarına Ağustos ayının ilk haftalarında başlayabilecek şekilde oluşturacaklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2010 Cumartesi 12:37:05
Güncelleme :3 Temmuz 2010 Cumartesi 12:50:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?