27
Mayıs
2024
Pazertesi
EMET - KÜTAHYA

BBP başkanını seçti

EMET BBP'DE BAŞKAN CEMAL TANRIKULU

Yaklaşık 7 ay önce Ethem Çelik öncülüğünde kurulan Büyük Birlik Partisi (BBP) Emet ilçe teşkilatı, ilk Olağan Genel Kurulu'nu yaptı. Kongreye tek liste halinde giren ilçe başkan adayı Cemal Tanrıkulu, kullanılan 16 oyun hepsini alarak BBP'nin Emet İlçe Başkanı oldu.

İl Başkanı Mehmet Sarı'nın da kaltığı kongre, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kongrede ilk olarak 2010 yılı tahmini bütçe okundu ve partinin gelir ve giderleri üyelere açıklandı.Okunan bütçenin ardından, ilçede partinin kurulmasında büyük katkısı bulunana ve onursal başkanlığa getirilen Ethem Çelik'e ilçe başkan adayı Cemal Tanrıkulu tarafından plaket verildi.

Yapılan plaket töreninin ardından aday Cemal Tanrıkulu bir konuşma yaptı. Tanrıkulu,"Büyük Birlik Partisi Emet’te bir siyasi parti daha olsun diye kurulmadı.Bu davaya inanan, gönül veren ilçemizde bunun bir eksiklik ve gereklilik olduğunu düşünen Merhum Şehit genelbaşkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatından sonra da onun bu davasına bölgemiz ve ülkemiz için her zamankinden daha çok sahip çıkılması gerektiğini düşünen eğitimli, dinamik bilinçli ve siyaseti bir çıkar olarak değil halka ulaşmanın ve hizmetin vasıtası olarak gören bunun sorumluluğunu üzerelerinde hisseden Alperenler olarak kurduk" dedi.

Konuşmanın ardından, kongrede bulunan 16 delege oy kullandı ve hemen ardından oy sayımına geçildi.Kullanılan tüm oylar geçerli sayıldı ve 16 oyun 16 sınıda alan Cemal Tanrıkulu BBP'nin Emet İlçe Başkanı oldu.

Tanrıkulu'nun listesi şu isimler oluştu: Yaşar Kösem, Mehmet Özer, Recep Lahaçlar, Nurhan Sayıner, İ.Ethem Gül, Ahmet Üneder, Özcan Arıcan, Nurettin Can, Şükrü Demir, Mesut Horata, Celaleddin Turan, Mustafa Yılmaz, Gültekin Çelik, Menderes Başer, M.Emin Şenol ve Bünyamin Sevinç."

EMET BBP'DE BAŞKAN CEMAL TANRIKULU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 11:25:01
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 18:28:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?