25
Mayıs
2024
Cumartesi
EMET - KÜTAHYA

Emet Termal Resort'a ödül

EMET TERMAL RESORT’A ÖDÜL

Kütahya’nın Emet ilçesinde faaliyet gösteren Emet Termal Resort ve Spa başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, 'Spa ve Welleness' ödülüne layık görüldü.

Merkezi Ankara’da bulunan Kozmetoloji eğitimcileri derneğince her yıl geleneksel olarak düzenlenen ödül töreninde bu yıl 14'ncüsü verilen ödüle termal Resort ve Spa Oteli'ne verildi.

Saç, deri ve eklerinin kozmatik ürün, cihaz ve işlemler kullanılarak, temizlenmesi, bakım, süslenmesi, güzel kokması ve bu durumda muhafaza edilmesi ile ilgili uygulamalı bilim dalı olan Kozmetoloji dalındaki ödül alan Termal Resort Otel başarısına bir yenisi daha eklemiş oldu.

Otel Müdürü İsmail Özcan, yaptığı açıklamada, "Emet ilçesinde geçen yıl hizmete açılan tesisimiz yörenin ilk ve tek 5 yıldızlı termal tesisidir.Tesislerimizdeki termal sular bir çok romatizmal,cilt,siyatik başta olmak üzere konuklarımıza şifa vermektedir.Bunun yanında tesislerimizde ki diğer sağlık hizmetleri veren bölümlerimizde mevcuttur.Bu yaklaşık bir yıllık süredeki Kozmetoloji hizmetlerimiz merkezi Ankara’da olan Kozmetoloji Eğitimcileri Derneği'nce 2009 yılı Spa ve Welleness ödülüne layık görülmüş ve ödül gururla alınmıştır. Bu ödül bizi daha iyi ve güzel hizmetlere daha fazla motife edecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 17:22:05
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 23:51:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?