22
Mayıs
2024
Çarşamba
EMET - KÜTAHYA

Hisarcık Konsantratör Tesisleri yenilendi

Kütahya'nın Emet Bor İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Hisarcık Konsantratör Tesisleri'ndeki yenileme çalışmaları tamalandı. 

Açılış töreninde konuşma yapan Türkiye Maden İşçileri Sendikası Hisarcık Şube Başkanı Ahmet Çümen, "Bizler maden emekçileri olarak, ülkemizin ve dünyanın en önemli madeninde çalışmaktayız. Emeğin en büyük değer olması gerektiği ortamda biz çalışanlar bor madenimizi üretim ve satışta lider duruma getirmiş durumdayız. Bu başarı tüm çalışanların başarısıdır. Konsantratör tesislerini bakımında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Yapılan revizyon sayesinde işçilerimiz daha sağlıklı ve daha rahat bir ortamda çalışma imkanına kavuşmuşlardır" dedi. 

Emet Bor İşletme Müdürü Fethi Demir de, "İşletmemiz her bakımdan çok başarılıdır. Bu başarıda her ferdin ve her birimin emeği bulunmaktadır. Bizler zincir halkalarını oluşturmaktayız. Bu günlere gelmemizde tüm birimlerin katkısı vardır. Tesislerimizde üretimin her aşamasında ülke gerçeklerini de göz önünde bulundurarak tasarrufa büyük önem vermekteyiz. Bundan böyle daha da başarılı olmak için yine hep birlikte çalışacağız. Bu tesisin yenileme çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Demir, tesislerdeki yenileme çalışmasının 1 ay sürdüğünü bildirdi. 

Bor madeni kırma, temizleme, yıkama ve zenginleştirme işlemlerinin yapıldığı Konsanratör Tesisleri'nde 170 işçi 3 vardiya olarak çalışıyor.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2007 Pazartesi 13:01:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?