18
Mayıs
2024
Cumartesi
EMET - KÜTAHYA

Yeni yapılan kaldırımlara tepki

EMET’TE YENİ YAPILAN KALDIRIMLARA TEPKİ

Kütahya ‘nın Emet ilçesinde, yaklaşık 3 ay önce yapımına başlanan refuj ve yol düzenleme çalışmalarının hala bitirilememesi ve yolların bozuk halde bırakılması, vatandaşları isyan ettirdi. Emet merkez girişinde yapılan yol çalışmasında orta refujun geniş tutulup kaldırımların bir kişinin geçemeyecek kadar dar olması ilçe halkının büyük tepkisine neden oldu.

Yeni yapılan kaldırımların dar olması nedeni ile kaldırımı kullanmayan halk araç yolundan yürüyerek kendisini ve araç sahiplerine büyük tehlike yaşatıyor. Çöplerini dökmek isteyen hanımlarda orta refuja konulan çöp kutularına ulaşmak için araç yolunu kullanıyor.

 

YAYALAR DA ŞİKAYETÇİ, ARAÇ SAHİPLERİ DE

İlçe sakinleri, yarım bırakılan çalışmaların bir önce tamamlanmasını ve kaldırım ile refujların yeniden düzenlenmesini isterken, araç sahipleri de yarım bırakılan Emet-Hisarcık çevre yolunun tamamlanmasını köstebek yuvası haline gelen yolun araçlarını büyük zararlar verdiğini bir an önce yolun düzlenmesini istiyor.

EMET’TE YENİ YAPILAN KALDIRIMLARA TEPKİ
EMET’TE YENİ YAPILAN KALDIRIMLARA TEPKİ
EMET’TE YENİ YAPILAN KALDIRIMLARA TEPKİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 13:01:01
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 17:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
salih IP: 88.255.50.xxx Tarih : 3.03.2010 09:26:06

yapmadılar gittiler şu yolları yağmur yağdımı yollar çamurdan geçilmiyor.okul yolu olduğundanda üstümüz başımız çamur içinde kalıyor.