25
Mayıs
2024
Cumartesi
GEDİZ - KÜTAHYA

1 Eylül Oteli satışa çıkıyor

GEDİZ’DE SATILIK 5 YILDIZLI OTEL

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, belediye tarafından yaptırılan üç katlı yıldızlı otel satışa çıkarılıyor.

Gediz Belediyesi’nin Uluoymak Mahallesi Terminal içerisinde yaptırdığı yıldızlı 1 Eylül Oteli’nin ihale ile satışa çıkarılacağı bildirildi.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, 22 Mart 2010 Pazartesi günü saat 14.00’te Belediye Meclisi toplantı salonunda açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek olan ihalede, yapımı tamamlanan ve yıldızlı olarak imal edilen üç katlı otel ile otele ait depo ve otoparkın satışa çıkarılacağını söyledi.

Muhammen bedeli 1 milyon 400 bin TL geçici teminatı 42 bin TL olarak belirlenen otele sahip olmak isteyenler için büyük bir fırsat oluştuğunu belirten Belediye Başkanı Saraoğlu, “Belediyemiz yatırımlarından olan 1 Eylül Otel İş Merkezinde bulunan 6 sı süit olmak üzere 48 odadan oluşan yıldızlı otel ile otele ait depo ve otopark Belediye encümeni kararı ile satışa çıkarılmıştır. Otel sahibi olmak ve ticarete atılmak isteyen vatandaşlarımız için büyük fırsat olacak bu ihaleye katılmak isteyenler ayrıntılı bilgi almak üzere belediyemiz İmar İşleri Müdürlüğüne başvursunlar” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 10:39:05
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 01:47:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?