16
Haziran
2024
Pazar
GEDİZ - KÜTAHYA

2 Gümüş madalya kazandılar

Kütahya'nın Gediz İlçesi Mert Yiğit Spor Kulübü Tekvando Takımı'ndan iki öğrenci maddi imkansızlıklarla katıldıkları müsabakalarda 2 gümüş madalya kazandı.
Isparta'da düzenlenen tekvando müsabakalarına maddi imkansızlıklar nedeniyle sadece 2 öğrenci ile katılan kulübün tekvando takımından İlhan Aymaz ile Bilal Keskin turnuvada birer gümüş madalya alarak geri döndü.
Mert Yiğit Spor Kulübü Tekvando Takımı Antrenörü Ülkü Gülaçtı, kendilerine destek olmadan maddi imkansızlıklar içersinde çaba sarf ettiklerini söyledi. Bu şartlarda Gediz adına amaç ve hedeflerine ulaşma gayretiyle uğraştıklarını ifade eden antrenör Ülkü Gülaçtı, "İmkan sağlanması durumunda daha fazla öğrenciyle mücadele ederek ciddi dereceler elde edebileceğimize inanıyorum. Gediz'de spora hiçbir firma ve kuruluş destek vermiyor. Spora boş ve işsiz insanların işi olarak yaklaşılıyor. Doğu sporlarına da kavgacı çocuk yetiştirilmesi için yapılan kötü bir spor dalı olarak bakılıyor" dedi.
Antrenör Gülaçtı, tüm bu olumsuzluklara rağmen çalışmalarına gayretle devam ettiklerini ve Isparta müsabakalarına gönderebildikleri iki öğrencinin gümüş madalya alarak geri dönmelerinin büyük bir başarı olarak kabul edilmesi gerektiğini ifade etti ve turnuvaya katılan Kütahya, Uşak, Muğla, Denizli, Afyon, Bursa, Aydın, Eskişehir ve Balıkesir illeri arasında çok önemli başarı elde edeceklerini iddia etti.
.
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2006 Salı 22:19:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halit Özcanh IP: 85.96.131.xxx Tarih : 28.02.2006 10:52:24
Tekvandocu gençlerimize ve Antrenörlerine kutlar başarılarının devamını diler ilgililere sygılar sunarım.