25
Mayıs
2024
Cumartesi
GEDİZ - KÜTAHYA

22 yıllık oda başkanı 9. kez seçildi

GEDİZ ESNAFI 22 YILLIK ODA BAŞKANI CENGİZ ÖZÇELİK’E 9. KEZ BAŞKAN

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 22 yıldan beri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı yapan Cengiz Özçelik’e 9. kez vize verildi.

Gediz Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 9. Olağan Genel Kurulunda yapılan başkanlık seçimlerinde tek aday olan Cengiz Özçelik, 178 oyla 22 yıldan beri sürdürdüğü Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine 9. Kez getirildi.

Üyelere hitaben bir konuşma yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Özçelik, çeşitli sıkıntılarla boğuşan esnafların dertlerine çare üretmek için büyük gayret sarf ettiklerini söyledi. Bağkur ve Sigorta Prim borçlarına da değinen Başkan Cengiz Özçelik, konuyla ilgili getirilen düzenlemelere rağmen odaya bağlı esnaflarını birer birer kepenk kapattıklarını dile getirdi. Bu sıkıntıların kısa zamanda aşılacağını ümit etiklerini ifade eden Başkan Özçelik, “Bu güne kadar meslek gruplarına göre çeşitli sıkıntıları olan üyelerimizin problemlerini çözmeye çalıştık. Yeni dönemde de bu sıkıntıların ortadan kaldırılması için çözüm ve çare üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Cengiz Özçelik Başkanlığındaki Gediz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluşuyor: Cemil Akgün, Mustafa Güngör, İbrahim Bahadır, Ramazan Ünal, Mustafa Sığanık, Mesut Kuzu, Ali Rıza Selçuk, Ahmet Kuman, Serdar Aras, Çiğdem Girgin, Necdet Keskin, Ünal Dalkın ve İbrahim Kum.

Diğer taraftan bir gün sonra Olağan Genel Kurulu ve seçimleri yapılan Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanlığı’na ise Halil İbrahim Akgün getirildi. Seçimde 141 oyla ikinci kez Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanlığı’na seçilen Halil İbrahim Akgün’ün rakibi Şeref Türk’e de 109 oy aldı.

GEDİZ ESNAFI 22 YILLIK ODA BAŞKANI CENGİZ ÖZÇELİK’E 9. KEZ BAŞKAN
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 12:37:01
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 13:50:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?