20
Mayıs
2024
Pazertesi
GEDİZ - KÜTAHYA

800 aileye gıda yardımı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından dar gelirli ve muhtaç ailelere gıda yardımı yapıldı.


Her yıl Ramazan ayında GTSO ile TOBB tarafından gerçekleştirilen gıda yardımında bu yıl Ramazan ayı için hazırlanan gıda paketleri 800 muhtaç aileye ulaştırıldı.


Gıda yardımı amacıyla TOBB tarafından gönderilen 20 bin YTL paranın üzerine GTSO bütçesinden de ilave yapılmak suretiyle 5 kg. ay çiçek yağı, 3 kg. toz şeker, 500 gr. çay, 1 paket tuz, 1 paket hazır çorba, 1 paket pirinç ve 1 kg. hurmadan hazırlanan 720 yardım paketi Gediz’deki muhtaç ailelere evlerinde teslim edildi.

Aynı paketlerden 80 adet de komşu ilçe Şaphane’de bulunan muhtaç ailelere ulaştırıldı. GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dönmez, TOBB tarafından her yıl Ramazan ayında gerçekleştirilen gıda yardımının sevindirici olduğunu söyledi. Başkan Dönmez, “Birliğin gönderdiği yardım nakdine oda olarak bir miktar katkı yaparak geçen yıl 600 aileye yardımda bulunmuştuk. Bu yıl toplam 800 aileyi sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başta TOBB kurumu olmak üzere yardımlara büyük katkı sağlayan Kocadağlar Mobilya Sanayi A.Ş., Gediz Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş., Gediz Madencilik Sanayi A.Ş. Şirketleri ile Aker İnşaat İsmail-Mehmet Aker ortaklığına ve mahalle muhtarlarına bölge halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 13:13:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?