17
Mayıs
2024
Cuma
GEDİZ - KÜTAHYA

AKP'li vekilden itiraf: Siyasi ihmal giderilecek

Kütahya’nın Gediz İlçesi’ne gelen AKP Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, ilin siyasiler tarafından ihmal edilmek suretiyle kalkınmasının engellendiğini söyledi.

Gediz Belediye Kültür Salonu’nda yapılan toplantıda konuşan Aksoy, siyasetin belli kişilerin hegemonyasında yapılması döneminin kapandığını, ancak yapılan hizmetlerde yanlışların düzeltilmesi için diyaloga ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

Gidenlerin gelenlere fil hediye ettiğini, gelenlerin de fili beslemesinin mümkün olmadığı belirten Aksoy, yanlış ve gereksiz yatırımlarla ülkenin batırılma aşamasına getirildiğini vurguladı. Kütahya’nın çevre illere olan yol bağlantısının 30 yıldır ihmal edilerek batıda sıkışıp arada kalan bir vilayet durumuna düştüğünü anlatan Aksoy, üç şerit halinde yapımı devam eden yolların hızla bitirilmesiyle bu durumun aşılacağını belirtti.
Kütahya-Uşak, Kütahya-Balıkesir karayollarının tamamlanmasından sonra Kütahya ile birlikte Aslanapa, Çavdarhisar, Gediz, Şaphane, Pazarlar ve Simav gibi ilçelerin kalkınacağına işaret eden Aksoy, ayrıca Gediz İlçesi’nde yapılan duble yol çalışması için 4 trilyon lira harcama yapıldığını sözlerine ekledi.

gediz
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2004 Çarşamba 13:09:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?