26
Mayıs
2024
Pazar
GEDİZ - KÜTAHYA

'Ayın polisi'ne takdirname

GEDİZ'DE 'AYIN POLİSİ'NE KAYMAKAMDAN TAKDİRNAME

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, görevinde üstün başarı gösteren polis memuru Kaymakam İsmail Çorumluoğlu tarafından takdirname ile ödüllendirildi.

Gediz Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görev yapan Polis Memuru Mehmet Alpak, “Trafik Güvenliğinde Yeni Açılımlar ve Çözüm Projeleri” konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı 2009 Yılı Ekim ayında “Ayın Polisi” olarak seçildi.

Emniyet teşkilatında çeşitli yerlerde uzun yıllar görev yapan ve son olarak Gediz Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde gösterdiği üstün başarılardan dolayı Ayın Polisi seçilen Polis Memuru Mehmet Alpak için İlçe Kaymakamlığında ödül töreni düzenlendi.

Törende polisin performansının artırılması için yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Emniyet Müdürü Seyyid Kutup Özdem, Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünün uygulamaya soktuğu polis hizmetlerinde çalışan personelin moral motivasyonunun artırılması, elde edilen başarısının teşvik edilmesi ve astlarına örnek olmasına yönelik çalışmaların İlçe Emniyet Müdürlüklerine de yayıldığını söyledi. İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen söz konusu çalışmalarda üstün başarı gösteren personelin değerlendirilmesini yapmak üzere kendisinin başkanlık ettiği, Emniyet Amiri Sadettin Kaynar, Komiser Yardımcısı Eyüp Gördesli ve Komiser Zekeriya Yazan tarafından oluşturulan bir komisyon kurduklarını belirten İlçe Emniyet Müdürü Seyyid Kutup Özdem, “Müdürlüğümüz Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görev yapan Polis Memuru Mehmet Alpak, ‘Trafik Güvenliğinde Yeni Açılımlar ve Çözüm Projeleri’ konusunda üstün başarılar elde etti. Bu güzel çalışmalardan dolayı 2009 Yılı Ekim ayında ‘Ayın Polisi’ olarak seçildi. Kendisini kutluyorum” dedi.

İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, vatandaşın can ve mal emniyetini sağlamak için gece gündüz demeden büyük fedakarlıklarla çalışan tüm emniyet personelini yürekten kutladığını söyledi.

Konuşmaların ardından ayın polisi seçilen polis memuru Mehmet Alpak, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu tarafından takdirname ile verilerek ödüllendirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 13:55:01
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 14:30:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?