16
Haziran
2024
Pazar
GEDİZ - KÜTAHYA

Başbakan Erdoğan Gediz'de

BAŞBAKAN ERDOĞAN GEDİZ'DE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'nın Gediz ilçesinde 20 tesisin toplu açılışını yaptı.

Belediye binası önünde toplanan vatandaşlara hitabeden Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin hızlı bir şekilde büyüdüğünü söyledi. Büyüme hızında Çin ve Arjantin'in Türkiye'nin gerisinde kaldığını belirten Erdoğan, "Düşünün Gediz'de 110 trilyonluk yatırım yapılabiliyor. Bakın şimdi adliye sarayımız yapılıyor. Modern bir Gediz, modern bir Simav, modern bir Kütahya nasıl olurmuş bunu herkes görecek. Dost düşman görecek. Zafer Havaalanı'nı Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar kullanacak. Buraya dünyanın en büyük uçakları inebilecek. Bu ülkenin insanı güzel şeylere layık" dedi.

TBMM'deki yemin krizine de değinen Erdoğan, "Şimdi bunlar, 'arkadaşlarımız yemin etmedikçe biz de yemin etmeyeceğiz' diyorlar. Bunlar tükürdüklerini yalayacak göreceksiniz. Biz Meclis Başkanımızı seçeceğiz, komisyonlarımızı oluşturacağız, divanımızı oluşturacağız ve yoğun bir şekilde de çalışmalara başlayacağız" dedi.

Başbakan Erdoğan, konuşmasını tamamladıktan sonra belediyeyi ziyaret ederek Başkan Mehmed Ali Saraoğlu'ndan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Erdoğan, buradaki faaliyetlerini tamamlayıp, ilçeden ayrıldı.

BAŞBAKAN ERDOĞAN GEDİZ'DE
BAŞBAKAN ERDOĞAN GEDİZ'DE
BAŞBAKAN ERDOĞAN GEDİZ'DE
İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2011 Pazartesi 00:43:01
Güncelleme :4 Temmuz 2011 Pazartesi 17:56:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?