20
Mayıs
2024
Pazertesi
GEDİZ - KÜTAHYA

Egemen Bağış, Kütahya'ya geliyor

AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı, Siyaset Akademisi Sertifika törenine Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Egemen Bağış'ın da katılacağını söyledi.


Nazlı, yaptığı açıklamada, "AK Parti Genel Merkez AR-E Başkanlığı tarafından organize edilen; ülke siyasetine bilgi, birikim ve üretme kabiliyetli, ülkesine, milletine ve şehrine hizmet etmek isteyen , halkına duyarlı yeni yüzler, yeni siyasetçiler kazandırmak maksadıyla, ilimizde 10 Mayıs'ta başlayıp 15 Haziranda sona eren 'Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler Programı'nı ve sonrası yapılan sınavı başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikaları 25 Temmuz Cuma Günü Belediye Kültür Sarayı'nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Egemen Bağış'ın da iştirakiyle yapılacak törenle verilecektir. Bu programla; katılımcılara Türkiye’nin siyasi ve idari yapısından kentleşmeye, mevzuattan AB sürecine, kent yönetiminden kent planlamasına, çevre ve imar hukukundan kişisel gelişime kadar yerel yöneticileri birinci derecede ilgilendiren temel yönetim dersleri verildi. Bu programlar sonucu ortaya çıkacak birikim partimize ve ülke siyasetine önemli katkılar sağlayacaktır.


Türkiye de hiçbir siyasi partinin bırakın böyle bir çalışmayı gerçekleştirmesini hayal bile edemediği, bir iki ilde değil, bütün illerde hayata geçirmiş olması AK PARTİ’nin farkını, önemini ülkemiz insanı için ne kadar gerekli olduğunu ortaya koymuştur"dedi. 

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 14:41:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?