19
Mayıs
2024
Pazar
GEDİZ - KÜTAHYA

Emniyet, muhtaçlara yardım elini uzattı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü tarafından dar gelirli ve muhtaç ailelere gıda yardımı yapıldı.


Emniyet Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 30 aileye un, şeker, yağ, tuz, pirinç, çay, makarna ve bayram şekeri gibi gıda maddesi paketi dağıtıldı.
Emniyet Müdürü Seyyid Kutup Özdem, polis ile halk arasındaki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla yaptıkları gıda yardımını hayırsever vatandaşlar ile kendi aralarında topladıkları bağışlarla gerçekleştirdiklerini söyledi. Yapılan gıda yardımının ihtiyaç sahiplerini rencide etmemesi için evlere teslim şeklinde gerçekleştirildiğini belirten Özdem, vatandaş-polis arasında hiçbir farkın olmadığının toplumda benimsenmesi ve her iki kesimin birbiriyle sıkı bir dayanışma içersine girmesi gerektiğini vurguladı.


Bundan sonra Eğitime Destek Kampanyası çerçevesinde öğrencilere de yardım yapmayı düşündüklerini ifade eden Müdür Özdem, “En güzel yardımın eğitim yardımı olduğunu düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde maaşlarımızın bir parçasını vererek buna ilişkin projeler geliştireceğiz. Öğrencilik yıllarımızda hayırsever insanların destekleri ile tahsilimizi tamamladığımızı unutmadık. Şimdi ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olma sırası bize geldi” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 12:24:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?