19
Mayıs
2024
Pazar
GEDİZ - KÜTAHYA

Gediz Madencilik A.Ş.'ye 'onur' belgesi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 54 yıl önce kurulan Gediz Madencilik A.Ş., vergi dairesi tarafından 'onur' belgesi ile ödüllendirildi.

Gediz Vergi Dairesi Müdür Vekili Meryem Ok, Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçenin en eski kuruluşlarından olan Gediz Madencilik A.Ş. ye ziyarette bulundu.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karaoğul ile görüşen Vergi Dairesi Müdür Vekili Meryem Ok, 40 yıla aşkın aralıksız yatırım, üretim ve istihdam faaliyeti olan şirketin yıllarca ödediği vergiler ve kazançlarıyla bölge ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağladığını söyledi.

Müdür Vekili Meryem Ok, “İlçenin önde gelen ve en eski kuruluşlarından olan Gediz Madencilik Anonim Şirketi idaremiz ile olan ilişkilerini yıllarca uyumlu şekilde sürdürmeyi başarmıştır. Şirkete, bu başarısından dolayı defterdarlığımızca düzenlenen onur belgesi verilmiştir” dedi.

Gediz Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karaoğul, 5 yıldan beri Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Gediz Madencilik A.Ş.’nin 54 yıllık geçmişe sahip bir halk şirketi olduğunu söyledi. Gediz’de lokomotif şirket olarak önderlik yaptıklarını belirten Gediz Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Karaoğul, “Son olarak Gediz Organize Sanayi Bölgesi’nde şirketimiz önderliğinde kurulan ilk fabrika Gediz Plastik A.Ş. İlçede, 120 civarında çalışanıyla SSK ve vergi borcu olmayan nadide şirketlerden biridir. Şirketimize verilen onur belgesi için Gediz Vergi Dairesi Müdür Vekili Meryem Ok’a teşekkür ederim” dedi

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 17:19:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?