25
Mayıs
2024
Cumartesi
GEDİZ - KÜTAHYA

Gedizli gençler Portekiz yolcusu

GEDİZ TİCARET MESLEK LİSESİ PORTEKİZ YOLCUSU

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Ticaret Meslek Lisesi, Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programı çerçevesinde Portekiz’e gidiyor.

Gediz Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Bayram Sarı, Comenius Projesi Çoklu Okul Ortaklıkları üyesi olan okulun, program kapsamında “Eşsiz Tarihi Mirasımız Kaleler” konulu toplantılardan ikincisine katılmak üzere Portekiz’in Marco De Canaveses şehrine gideceğini söyledi.

23-29 Mayıs 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek olan "Eşsiz Tarihi Mirasımız Kaleler" konulu ikinci toplantıya Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Hasan Ulutürk, İngilizce Öğretmeni Gürcan Kandemir, Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Kırbıyık ile okul öğrencilerinden Ayşe Kübra Ulutürk ve Ummuhan Aktuğ'un katılacağını belirten Müdür Bayram Sarı, “Comenius Projesi, Ekim 2010 tarihinde Polonya ve Mayıs 2011 tarihinde Gediz’de yapılacak toplantılar ile sonuçlandırılacak. Karşılıklı yapılacak bu ziyaretlerle tüm tarafların öğretmen ve öğrencilerinin bilgi ve kültürleri artacağı gibi, proje sonunda ilçemizde misafir edeceğimiz yabancı öğrencilerin ilçemiz ve ülkemizi çok yönlü olarak tanıtacaklarına inanıyorum” dedi.

23 Mayıs 2010 Pazar günü Portekiz'e gidecek olan Gediz Ticaret Meslek Lisesi heyeti, gitmeden öce İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy'u makamlarında ziyaret ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 12:18:03
Güncelleme :22 Mayıs 2010 Cumartesi 12:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?