18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEDİZ - KÜTAHYA

GTSO'dan 500 aileye gıda yardımı

GEDİZ TİCARET ODASINDAN 500 AİLEYE GIDA YARDIMI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde dar gelirli ve muhtaç ailelere gıda yardımı yapıldı.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dönmez, her yıl Ramazan ayında GTSO ile TOBB tarafından gerçekleştirilen gıda yardımında, bu yıl 500 muhtaç aileye hazırlanmış gıda paketi ulaştırdıklarını söyledi.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dönmez, gıda yardımı amacıyla TOBB tarafından gönderilen 20 bin TL paranın üzerine GTSO bütçesinden de ilave yapılmak suretiyle 5 kg. ay çiçek yağı, 5 kg. toz şeker, 1 kg. çay, 4 paket makarna, 2 paket arpa şehriye, 2.5 kg. pirinç ve tuzdan oluşan 500 adet yardım paketi hazırladıklarını belirtti.

TOBB tarafından her yıl Ramazan ayında gerçekleştirilen gıda yardımının sevindirici olduğunu ifade eden Başkan Dönmez, Gediz’deki muhtaç ailelere evlerinde teslim edilen 500 gıda paketinden 50 adet de komşu ilçe Şaphane’de bulunan muhtaç aileye ulaştırıldığını kaydetti.

Başkan Dönmez, “Birliğin gönderdiği yardım nakdine oda olarak bir miktar katkı yaparak geçen yıl 800 aileye yardımda bulunmuştuk. Bu yıl toplam 500 aileyi sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başta TOBB kurumu olmak üzere yardımların dağıtımı esnasında araç ve işyeri tahsisinde bulunan ve dağıtımın sorunsuz gerçekleşmesini sağlayan şirketlerimiz; Özkul İnşaat Adnan Erdoğan Özkul, Özel Seçkin Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu İshak Pekbilgin, Gediz Ambalaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alpino Mobilya Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti., Baş Petrol Sebze ve Meyve Seracılık Madencilik Özel Eğitim Turizm ve Taşımacılık Üretim Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ve muhtarlarımız ile tüm emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

GEDİZ TİCARET ODASINDAN 500 AİLEYE GIDA YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 12:46:04
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 15:00:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?