27
Mayıs
2024
Pazertesi
GEDİZ - KÜTAHYA

Gurbetçiye 2009 yılı takvimi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, belediyenin yaptırdığı 2009 yılı masa ve duvar takvimleri yurt dışında çalışan Gedizli gurbetçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

2008 yılında Muratdağı’nın endemik bitkileri ile hazırlanan duvar takvimi modeliyle herkesin beğenisini kazanan İlçe Belediyesi, bu yıl da aynı uygulamayı geliştirerek şehir içi, Muratdağı ve Ilıca Termal Turizm Merkezlerinde çekilen muhteşem manzara fotoğraflarından oluşturulan yeni yıl takvimlerini dağıtmaya başladı.

Gediz Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2009 duvar takviminde Karşıyaka Cumhuriyet Savcısı Cemal Çetin, Gediz 2 Numaralı Sağlık Ocağı Sorumlu Hekimi Dr. Ergün Karadağ, Foto Gediz Mehmet Altıntaş, Ergün Caran ve İsmail İnal’ın fotoğrafları yer aldı.

Masa takviminde ise Gediz Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yatırımlar görsel bir düzen içerisinde ele alınarak konu edildi.

2009 yılı takvimlerinin şehir içerisinde resmi kurum ve kuruluş, esnaf ve vatandaşlara dağıtılacağını ifade eden Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “2009 yılı takvimlerini ayrıca Gediz dışında ikamet eden vatandaşlarımıza da posta ile gönderiyoruz. Bu şekilde onların memleket hasretlerini gidermeye ve kentimizdeki gelişmelerden haberdar olmalarını sağlıyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 12:54:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?