20
Mayıs
2024
Pazertesi
GEDİZ - KÜTAHYA

İmam Hatip Lisesi'nden Başkan'a ödül

Kütahya'nın Gediz İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Abdullah Gümüş, Okul Müdürü Hasan Gök, Müdür Yardımcıları ve öğretmenlerden oluşan heyet Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundular.


Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’nun eğitime destek kampanyası çerçevesinde İmam Hatip Lisesi'ne katkılarından dolayı geldiklerini ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Abdullah Gümüş, “Belediye Başkanımız Mehmed Ali Saraoğlu’na okulumuza yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Okulumuza olan destekleri ile öğrencilerimiz daha kaliteli eğitim almaktadır” dedi.


Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “İmam Hatip Lisesi gibi gerek lise düzeyinde gerekse ilköğretim düzeyindeki birçok okulumuza çeşitli şekillerde destek verdik. Başlattığım eğitime destek kampanyası çerçevesinde bu gibi desteklerimiz devam etmektedir. Bahçe ve çevre düzenlemesi bakımından okulumuza destekte bulunduk ve öğrencilerimizin toplandığı alanda asfaltlama gerçekleştirdik. Eğitime destek kampanyamız ilçe genelindeki tüm okullarımıza hatta köy okullarımıza kadar ulaşmış ve çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim öğretim alması noktasında gereken destek verilmiştir” diye konuştu.


Abdullah Gümüş katkılarından dolayı Başkan Saraoğlu’na plaket takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 14:51:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?